Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Meunierestegt havkat serveret med asparges fettucine, balsamico og estragonfløde

Meunierestegt havkat serveret med asparges fettucine, balsamico og estragonfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.havkat i filet
0.5 dl.Rugmel
100 g.smør
300 g.god frisk fettucine naturel
12 tykke grønne asparges
1 dl.Balsamico
1 tsk.honning
1 dl.piskefløde
3 kvisteestragon
 salt
 peber
 


Opskrift:

Fisken skæres i 4 ensartede stykker, krydres med salt og peber, og vendes i rugmel. Fiskestykkerne steges flot gyldne i smør. De grønne asparges skæres til i bunden, således at det træede stykke fjernes, hovederne skæres af og aspargesene ”skrælles” i tynde strimler med en tyndskræller.

Balsamico koges ned med honning til en ”tyk” sauce. Fettucinen koges efter anvisningen på pakken i letsaltet vand, det sidste minut af kogetiden, koges aspargeshovederne med. I en tykbundet gryde koges piskefløden op, pastaen dryppes af og kommes i fløden med de tynde aspargesstrimler og fint hakket estragon, der smages til med salt og peber.

På 4 varme tallerkener tegnes nogle tynde streger med balsamico, fisk og pasta anrettes pænt oven på.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (13 stemmer)

Opskriften er vist 11320 gange,
og udskrevet 220 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu