Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Portvinsmarineret svinemørbrad

Portvinsmarineret svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 svinemørbrad
1-2 dl.portvin
6 hele enebær
3-4 dl.fløde
 smør til stegning
 meljævning
 salt
 


Tilbehør:
Nye kogte danske kartofler.
Opskrift:

Rens mørbradene og læg dem i en skål og hæld portvin over til det dækker. Tilsæt knuste enebær og lad kødet trække heri i mindst 5 timer.

Tag kødet op og si portvinen. Brun lidt smør i en gryde og brun kødet hele vejen rundt. Hæld en lille smule portvin ved, læg låg på og lad det små stege i ca. 20 minutter. vendes når den halve tid er gået og drysses med lidt salt.

Tag kødet op og hold det varmt imens sovsen laves.

Kog stegeskyen lidt ind kom lidt meljævning i og lad sovsen koge godt igennem. Hæld fløde ved og lad sovsen koge til den jævner. Derefter tilsættes resten af portvinen, og retten smages til.

Mørbraden skæres i skiver og anrettes på et dybt fad og sovsen hældes ved.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12265 gange,
og udskrevet 382 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu