Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkuntournedos med chorizo

Kalkuntournedos med chorizo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.små kartofler
600 g.kalkunbryst
8 skiver chorizo pølse
1 tsk.smør
1 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
1 bdt.lille frisk estragon
2 dl.hønsebouillon
400 g.friske grønne bønner
 


Opskrift:

Kartofler lægges i en gryde, dækkes med vand, salt tilsættes og gryden bringes i kog. Lad kartoflerne koge ca. 10 - 15 min.

Sæt en gryde vand over tilsat lidt salt, og lad bønnerne dampe i det kogende vand i 5 - 10 min. De må ikke blive helt bløde. Skær kødet i mindre stykker - 2 pr. person og fæst en skive chorizo pølse i toppen af hvert stykke sammen med lidt frisk estragon.

Brun kødet godt på alle sider i smør og olie, drys lidt salt og peber på og hæld hønsebouillon ved. Lad det braisere videre ca. 8 - 10 min, og servér kødet med skyen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6071 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu