Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chivapcici

Chivapcici, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.hakker oksakød ( 10 -12 % fedt )
1 spsk.natron
 presset hvidløg efter smag ( 6 -10 fed er efter min smag passende )
1 tsk.salt
 lidtpeber
 


Opskrift:

Det hele æltes meger grundigt og trækker min. 1 time i køleskab, gerne fra den ene dag til den næste. Formes til små boller eller ruller. Steges på grill eller på pande.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (61 stemmer)

Opskriften er vist 25102 gange,
og udskrevet 298 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lasse  -  2011-05-04 02:54:33
Super lækker ret. Den får 8 af mig, hvis den skal højere op ville jeg vælge at komme 3 tsk salt i, i stedet for én, da det vil give en del mere smag. Spiste retten med løse ris i pose, og jeg valgte at lave en sur/sød sovs dertil - det spiller max !!


[email protected]  -  2009-12-24 10:06:16
Chivapcici er halv lam og halv oksefars, røres sammen med olivenolie, hvidløg, persille salt og peper. Ingen mel og natron!! Skal stå natten over i køleskabet, derefter formes de som aflange pølser ca. 10 cm og steges. Der serveres salat og basmati ris til. Dette er Chivapcici fra Dubrovnik. Også velegnet til grill.


Søren  -  2008-02-28 20:50:01
10-16 fed hvidløg?! Lyder voldsomt


os to tøser  -  2008-01-25 18:30:45
Har også smagt det i Kroatien-super lækkert. Prøv det.


Tine  -  2007-03-08 17:26:06
Har prøvet med halv lam og halv okse og så noget hk. persille.. Det er også godt.


Due  -  0000-00-00 00:00:00
Fik den i Koatien de smager super godt


kogekonen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er lækkert med basmatiris , grøn salat og flutes til.


Camilla  -  0000-00-00 00:00:00
Lyder lækkert! - men hvad spiser man til?


Michael  -  0000-00-00 00:00:00
Verdensklasse !


Zinajda  -  0000-00-00 00:00:00
Det er godt at tilsætte lidt hvedemel i massen, da den fastholder saften, så chevapcici ikke bliver for tørre. Det er ellers en oprindelig opskrift.