Salsa kylling

Salsa kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : BIRGITTE REIMER LODBERG

Indsendt :     

Ingredienser:
1 bakkekylling
2 ds.hakkede tomater
1 glassalsasovs (hot)
1 løg
3-4 fedhvidløg
1 glasvand
1 gulerod
1 pakkebacon (evt. kalkun)
1 rød peber
 salt
 peber
 evt.mexicansk krydderi
 
Opskrift:
Kyllingen tilberedes som anvist på pakken.

Mens kyllingen steger blandes salsasovs, hakkede tomater, vand, løg, hvidløg, salt, peber og krydderier. Baconen steges. Guleroden skrælles, og bliv ved med at skrælle så den bliver tynde skræller. Rød peber skæres i tynde stave.

10 minutter før kyllingen er færdig hældes sovsen over, når den er færdigstegt og klar til servering, pyntes fadet med gulerodsstrimler, rød peber og bacon.

Tips:

Servering:
Lav en skål salat med grøntsager efter eget ønske, kom derefter en ½ pose kogte ris i.

Dressing:
fromage frais
2-3 fed knuste hvidløg
gerne lidt af salsasovsen (2 spsk.) til en ½ l. dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 19758 gange,
og udskrevet 244 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-15 18:37:16
Har lavet denne ret til min kone og hun har godkendt den, vi vil også lave den til gæster snart.

  -   2009-08-24 14:09:12
fantastisk ret, mine gæster spiste med glæde, skal laves igen

  -   2007-10-07 12:14:35
det smager bare så godt, det er ikke sidste gang jeg har lavet det og det er så nemt og mine gæster var vilde med det