Jordbærroulade med friske jordbær

Jordbærroulade med friske jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Roulade 1 Roulade
KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Jordbærroulade med friske jordbær, billede 4 Jordbærroulade med friske jordbær, billede 1 Jordbærroulade med friske jordbær, billede 2 Jordbærroulade med friske jordbær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Fyld:
200 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Dej:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 tsk. Hjortetaksalt
   
  Pynt:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
40 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
   
Opskrift:
Fyld:
Jordbærrene blendes eller moses gennem en sigte og blandes med sukkeret. bring det i kog i en gryde uden låg og lad det koge for kraftig blus 5-6 min. Lad det køle af. Kan evt. gøres dagen før.

Dej:
Pisk æggene med sukker til en luftig masse. Tilsæt citronskal og mælk.
Bland hvedemel, kartoffelmel og hjortetaksaltet og rør det i æggemassen.

Bred dejen ud (35+25cm) på en bageplade belagt med bagepapir. Bag dejen ved 220 grader c. alm. ovn på midterste rille i ca. 10 min.


Bred jordbærpureen ud på den bagte rouladebund. Rul rouladen fast sammen på den lange led og læg rouladen sammen på sammenføjningen.

Pynt:
Inden serveringen pyntes den med flødeskum. Skær jordbærrene i skiver og læg dem på rouladen og drys til sidst med de ristede mandelflager.





karakterer:
Opskriften er vist 42006 gange,
og udskrevet 739 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11309 (2692 kcal)
KJ pr. Roulade 11309 (2692 kcal)
Vægt ialt 1150 gram
Vægt pr. Roulade 1150 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 983 KJ (234 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 28.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-05 13:44:11
den er god