Jordbærroulade med friske jordbær
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld:
Jordbærrene blendes eller moses gennem en sigte og blandes med sukkeret. bring det i kog i en gryde uden låg og lad det koge for kraftig blus 5-6 min. Lad det køle af. Kan evt. gøres dagen før. Dej: Pisk æggene med sukker til en luftig masse. Tilsæt citronskal og mælk. Bland hvedemel, kartoffelmel og hjortetaksaltet og rør det i æggemassen. Bred dejen ud (35+25cm) på en bageplade belagt med bagepapir. Bag dejen ved 220 grader c. alm. ovn på midterste rille i ca. 10 min. Bred jordbærpureen ud på den bagte rouladebund. Rul rouladen fast sammen på den lange led og læg rouladen sammen på sammenføjningen. Pynt: Inden serveringen pyntes den med flødeskum. Skær jordbærrene i skiver og læg dem på rouladen og drys til sidst med de ristede mandelflager. |
|
Opskriften er vist 42006 gange,
og udskrevet 739 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Christine - 2008-04-05 13:44:11 den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne