Jordbærroulade med friske jordbær næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Roulade 1 Roulade
Ingredienser:
  Fyld:
200 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Dej:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 tsk. Hjortetaksalt
   
  Pynt:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
40 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
   
Energi:
KJ total 11309 (2692 kcal)
KJ pr. Roulade 11309 (2692 kcal)
Vægt ialt 1150 gram
Vægt pr. Roulade 1150 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 983 KJ (234 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 28.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)