Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbærroulade

Jordbærroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
3 æg
125 g.sukker
1 spsk.reven citronskal
1 spsk.mælk
50 g.hvedemel
50 g.kartoffelmel
0.5 tsk.hjortetakssalt
 
 Fyld:
200 g.friske jordbær
75 g.sukker
0.25 dl.vand
 
 Pynt:
100 g.friske jordbær
40 g.ristede mandelflager
2.5 dl.flødeskum
 


Opskrift:

Dej: Pisk æggene sammen, tilsæt sukker og pisk det til en luftig masse. Tilsæt citronskal og mælk. Bland melsorterne sammen med hjortetaksaltet og rør det i æggemassen. Bred dejen ud (35+25cm) på en bageplade belagt med bagepapir. bag dejen ved 200 grader på midterste rille i 4-6 min.

Fyld:
Jordbærrene blendes eller moses gennem en sigte og blandes med sukkeret. bring det i kog i en gryde uden låg og lad det koge for kraftig blus 5-6 min. Lad det køle af og bred jordbærpureen ud på den bagte rouladebund. Rul rouladen fast sammen på den lange led og læg rouladen sammen på sammenføjningen.

Pynt:
Inden serveringen pyntes den med flødeskum . Skær jordbærrene i skiver og læg dem på rouladen og drys til sidst med de ristede mandelflager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 36525 gange,
og udskrevet 630 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Christine  -  2008-04-05 13:44:11
den er god