Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jordbærroulade

Jordbærroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
3 æg
125 g.sukker
1 spsk.reven citronskal
1 spsk.mælk
50 g.hvedemel
50 g.kartoffelmel
0.5 tsk.hjortetakssalt
 
 Fyld:
200 g.friske jordbær
75 g.sukker
0.25 dl.vand
 
 Pynt:
100 g.friske jordbær
40 g.ristede mandelflager
2.5 dl.flødeskum
 
Opskrift:
Dej: Pisk æggene sammen, tilsæt sukker og pisk det til en luftig masse. Tilsæt citronskal og mælk. Bland melsorterne sammen med hjortetaksaltet og rør det i æggemassen. Bred dejen ud (35+25cm) på en bageplade belagt med bagepapir. bag dejen ved 200 grader på midterste rille i 4-6 min.

Fyld:
Jordbærrene blendes eller moses gennem en sigte og blandes med sukkeret. bring det i kog i en gryde uden låg og lad det koge for kraftig blus 5-6 min. Lad det køle af og bred jordbærpureen ud på den bagte rouladebund. Rul rouladen fast sammen på den lange led og læg rouladen sammen på sammenføjningen.

Pynt:
Inden serveringen pyntes den med flødeskum . Skær jordbærrene i skiver og læg dem på rouladen og drys til sidst med de ristede mandelflager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 37284 gange,
og udskrevet 653 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Christine  -  2008-04-05 13:44:11
den er god