Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikosroulade

Abrikosroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Abrikosroulade, billede 4 Abrikosroulade, billede 1 Abrikosroulade, billede 2 Abrikosroulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
80 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
1.5 dl. Abrikosmarmelade 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Rør sukker og smør godt sammen og rør de sammenpiskede æg i. Bland mel og bagepulver i dejen.

Bøj et stykke sølvpapir på 30x20 cm op i kanterne så det danner en lavrektangulær form, hold evtentuelt hjørnerne sammen med en clips.

Fordel dejen på papiret straks når den er rørt sammen og sæt den i en varm ovn på 200 grader. Lad den bage 10 min.

Vend hurtigt den færdigbagte kage ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir, fordel abrikosmosen over den i et jævnt lag og rul rouladen omgående, men forsigtigt sammen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 35875 gange,
og udskrevet 1177 gange.


Energi:
KJ total 8152 (1941 kcal)
KJ pr. Portion 8152 (1941 kcal)
Vægt ialt 572 gram
Vægt pr. Portion 572 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1424 KJ (339 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 14.1 gram
Kulhydrat 48.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sandra  -  2016-04-01 17:10:08
Pisk æg & sukker let og luftig, tilset smørret smeltet og sigt de tørre ingredienser i, ellers bliver den aldrig luftig


aaa  -  2011-01-13 21:36:37
sigt mel og bagepulver ned i æggemassen så bliver dejen mere luftig.


NonBlond  -  2007-11-24 16:29:38
Den er god i smagen, men bliver ikke helt så luftig som jeg kunne tænke mig. Men en god Roulade