Abrikosroulade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
  Dej:
80 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
1.5 dl. Abrikosmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8152 (1941 kcal)
KJ pr. Portion 8152 (1941 kcal)
Vægt ialt 572 gram
Vægt pr. Portion 572 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1424 KJ (339 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 14.1 gram
Kulhydrat 48.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)