Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling med hvidvinssauce

Kylling med hvidvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : StinaEP

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.kalkunbacon
10 chalotteløg
 Lidtolivenolie
1 lille bakke champignon gerne brune
2 optøede kyllinger ca. 2 kg. i alt parteret
 Salt
 Peber
1 nipmuskatnød
0.5 flaskehvidvin
2 dl.creme fraiche
 Masser af persille
 


Opskrift:

Løgene pilles. De skal være hele. Baconen skæres i mindre stykker, og begge dele svitses på panden, lægges så til side. Kyllingestykkerne brunes, de skal være næsten mørkebrune. Krydr med salt og peber, tilsæt løg og bacon og drys med muskatnød. Hæld nu hvidvin over og kog retten op. skru så ned, og lad det simre under låg i ca. 25-30 min. Imens kan du skylle persillen og hakke den groft, samt vaske champignonerne, evt., skære dem i halve. Kom til slut champignonerne i, rør så creme fraiche i, og lad det simre videre et par minutter. Hæld hele herligheden over i et fad, pynt med persille, og server det med ris og flute.

Tips:

Hvis du piller skindet af kyllingen, og bruger fromage frais, så sparer du en del fedt. Et par laurbærblade giver en dejlig smag. Tag dem op inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11149 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu