Man da lov til at være heldig

Man da lov til at være heldig, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : fuldMusik

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kartofler eller ris (efter behov)
 Lyst kød (beregn 150 gr. pr. person)
 Lidtrødvinseddike
 piskefløde
 Lidtfedtstof (til stegningen)
 Citruskrydderi
 middelhavssalt
 5 korns peber
 Soltørrede tomater
 
Opskrift:
Sæt kartofler eller ris over. Steg kødet i fedtstoffet (husk at krydre) Tag kødet af panden & kog panden af med fløde og tilsæt 3-4 stykker hakket soltørret tomat.

Tips:

Middelhavssaltet skal i kværn, ligesom 5 kornspeberet. Saltet har f.eks. Føtex, Kvickly, og sikkert også flere andre supermarkeder. Citruskrydderi og 5 kornspeber kan du finde hvor de forhandler Santa Maria (du ved de fine mørkeblå poser eller glas). God fornøjelse. Det smager vanvittig godt. Prøv en gang og så kan du bare invitere gæster.





karakterer:
Opskriften er vist 4473 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Vedr. soltørrede tomater, mener jeg naturligvis 3 til 4 stykker (pr. person) som du skal hakke ud i små stykker.