Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ristet makrel med tomatfennikel

Ristet makrel med tomatfennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 makrelfileter
 Salt
 peber
 Olie til stegning
 
2 fennikel
2-3 løg
4-5 modne tomater
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Flæk fenniklerne og skær dem i tynde tværgående skiver. Skær løgene i skiver og halver tomaterne, der presses fri for kerner og skær dem i strimler. Svits løg og fennikel 4-5 min. på en pande i lidt olie. Tilsæt tomaterne og varm dem igennem, inden grøntsagsblandingen smages til med salt og peber. Steg makrellerne i lidt olie ca. 4 min. på skindsiden. Tag panden af varmen og lad fisken trække et par min. Anret makrellen på grøntsagerne med den sprøde skindside opad. Servér groft brød og/ kartofler til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10866 gange,
og udskrevet 255 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu