Cremet jordnøddekylling

Cremet jordnøddekylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 spsk.vegetabilsk olie
1 spsk.rød karrypasta
500 g.kyllingebrystfilet i tern uden skind
2.5 dl.kokosmælk
1 spsk.fishsauce
1 spsk.brun farin
50 g.grovkornet jordnøddesmør
 
 Pynt:
 citronbåde
 
Opskrift:
Varm olien op i en wok eller sauterpande. Tilsæt karrypasta og steg i 1 minut. Rør kyllingetern i og sauter dem gyldenbrune i 4-5 minutter. Tilsæt alle resterende ingredienser undtagen citronbåde og kog op. Skru ned for blusset og lad simre uden låg i 10-12 minutter, til saucen begynder at tykne. Server retten med dampkogte, langkornede ris og citronbåde.


karakterer:
Opskriften er vist 22741 gange,
og udskrevet 548 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lisbet   -  2021-07-11 17:05:59
Det her er en ret som jeg ofte laver til gæster. Den er super nem at lave også smager den virkelig godt! Mine varmeste anbefalinger herfra

Lisbet  -  2019-11-25 15:57:55
Det her er den bedste og nemmeste opskrift jeg længe har lavet. Den er et sikkert hit med ris og grønne bønner. Enjoy :-)