Scalopine al limone (Kalvefilet med citron)

Scalopine al limone (Kalvefilet med citron), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
750 g.Kalvefilet skåret i skiver som til wienerschnitzel og banket ganske tyndt ud
 salt
 friskkværnet sort peber
 hvedemel
2 spsk.Smør
3 spsk.Olivenolie
2 dl.Oksekødskraft friske eller konserveret
6 tynde skiver citron
1 spsk.Citronsaft
2 spsk.Blødgjort smør
 
Opskrift:
De udbankede kalvefileter krydres med salt og peber og vendes let i mel. 2 spsk. Smør og 3 spsk. Olie hældes på en pande, og når smørret er bruset af, bruner de fileterne ca. 2 minutter på hver side, eller indtil de er brune. Tag kalvefileterne på panden og læg dem på et fad, hæld hovedparten af fedtstoffet fra panden, tilsæt kødkraften og kog panden ren for afsætninger. Fortsæt kogningen, til skyen er kogt godt ned, tilsæt resten af oksekødkraften, og under stadig hård kogning tilsætter de citronsaft og det blødgjorte smør, idet de stadig ryster panden, så smørret og skyen går i forbindelse. Hæld skyen over filetterne og pynt til sidst med citronskiverne.


karakterer:
Opskriften er vist 14842 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu