Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Scalopine al limone ( Kalvefilet med citron)

Scalopine al limone ( Kalvefilet med citron), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
750 g.Kalvefilet skåret i skiver som til wienerschnitzel og banket ganske tyndt ud
 salt
 friskkværnet sort peber
 hvedemel
2 spsk.Smør
3 spsk.Olivenolie
2 dl.Oksekødskraft friske eller konserveret
6 tynde skiver citron
1 spsk.Citronsaft
2 spsk.Blødgjort smør
 


Opskrift:

De udbankede kalvefileter krydres med salt og peber og vendes let i mel. 2 spsk. Smør og 3 spsk. Olie hældes på en pande, og når smørret er bruset af, bruner de fileterne ca. 2 minutter på hver side, eller indtil de er brune. Tag kalvefileterne på panden og læg dem på et fad, hæld hovedparten af fedtstoffet fra panden, tilsæt kødkraften og kog panden ren for afsætninger. Fortsæt kogningen, til skyen er kogt godt ned, tilsæt resten af oksekødkraften, og under stadig hård kogning tilsætter de citronsaft og det blødgjorte smør, idet de stadig ryster panden, så smørret og skyen går i forbindelse. Hæld skyen over filetterne og pynt til sidst med citronskiverne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13191 gange,
og udskrevet 259 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu