Pastaret Italiensk

Pastaret Italiensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Anja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 pakkebacon eller en tyk skive hvidløgsspegepølse max 1 cm.
1-2 løg
1 fedhvidløg
1 kvistfrisk rosmarin
 Grøntsager og mængde efter eget valg. f.eks. gulerødder – broccoli – peberfrugt – squash – aubergine - ærter mm.
1 spsk.tomatpure
2-3 spsk.rød pesto
 oregano og evt. frisk basilikum
 parmesan
 salt
 peber
250 g.pasta
 
Opskrift:
Kog pasta al dente efter anvisning i vand m. salt. Skyl m. koldt vand for at hindre yderigere kogning.

Svits bacon/spegepølse-tern m. hvidløg, rosmarin og løgtern. Tilsæt grøntsager. Grove grøntsager tilsættes først og steger ca. 5 min. Tilsæt evt. lidt vand hvis det brænder tørt. Lettere grøntsager tilsættes. Tomatpure og pesto tilsættes og det blandes godt. Oregano, salt og peber tilsættes efter smag.

Pastaen vendes i og steger med et par minutter. Evt. basilikum hakkes og vendes i. Riv god parmesan over retten og server.

Tips:

Kan spises som hovedret med godt brød til eller kold til frokost. Nem at have med i en boks i tasken. Tager ikke mere end et kvarter at lave.





karakterer:
Opskriften er vist 32278 gange,
og udskrevet 734 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-12 16:41:54
Er god med mere kød f.eks kylling el lam

  -   2005-01-01 01:01:01
lækker -må bare prøves.

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan gøres meget fedtfattig ved at udelade bacon og begrænse parmesanen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Nam nam. Kan varieres i det uendelige alt efterhvad der er i køleskabet.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hurtig og lækker! Kan også fungere fint som "tøm-køleskab-mad" en kødrest gør den mere fyldig. Husk den rigtige parmesan. -IKKE pulveret