Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastaret Italiensk

Pastaret Italiensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Anja

Indsendt :





Ingredienser:
0.5 pakkebacon eller en tyk skive hvidløgsspegepølse max 1 cm.
1-2 løg
1 fedhvidløg
1 kvistfrisk rosmarin
 Grøntsager og mængde efter eget valg. f.eks. gulerødder – broccoli – peberfrugt – squash – aubergine - ærter mm.
1 spsk.tomatpure
2-3 spsk.rød pesto
 oregano og evt. frisk basilikum
 parmesan
 salt
 peber
250 g.pasta
 


Opskrift:

Kog pasta al dente efter anvisning i vand m. salt. Skyl m. koldt vand for at hindre yderigere kogning.

Svits bacon/spegepølse-tern m. hvidløg, rosmarin og løgtern. Tilsæt grøntsager. Grove grøntsager tilsættes først og steger ca. 5 min. Tilsæt evt. lidt vand hvis det brænder tørt. Lettere grøntsager tilsættes. Tomatpure og pesto tilsættes og det blandes godt. Oregano, salt og peber tilsættes efter smag.

Pastaen vendes i og steger med et par minutter. Evt. basilikum hakkes og vendes i. Riv god parmesan over retten og server.

Tips:

Kan spises som hovedret med godt brød til eller kold til frokost. Nem at have med i en boks i tasken. Tager ikke mere end et kvarter at lave.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (16 stemmer)

Opskriften er vist 29342 gange,
og udskrevet 670 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

RizRaz  -  2007-12-12 16:41:54
Er god med mere kød f.eks kylling el lam


louise  -  0000-00-00 00:00:00
lækker -må bare prøves.


Sanne  -  0000-00-00 00:00:00
Kan gøres meget fedtfattig ved at udelade bacon og begrænse parmesanen.


Jane  -  0000-00-00 00:00:00
Nam nam. Kan varieres i det uendelige alt efterhvad der er i køleskabet.


Michelle  -  0000-00-00 00:00:00
Hurtig og lækker! Kan også fungere fint som "tøm-køleskab-mad" en kødrest gør den mere fyldig. Husk den rigtige parmesan. -IKKE pulveret