Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indonesisk gratineret kylling

Indonesisk gratineret kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt af : Else Samuelsen

Indsendt :


Indonesisk gratineret kylling, billede 4 Indonesisk gratineret kylling, billede 1 Indonesisk gratineret kylling, billede 2 Indonesisk gratineret kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor eller 2 små stegt kylling
1 grøn peber
4 bananer
5 dl.piskefløde
2 tsk.karry
1 spsk.samba oelek
1 tsk.salt
1 dl.mango chutney
2 fedhvidløg
 


Opskrift:

Skindet tages af kyllingen og kødet skæres i mundstykke størrelser og lægges i smurt ovnfast fad. Bananerne skæret i skiver og peberfrugten i små tern og lægges ovenpå kyllingen.

Fløden piskes til let skum og tilsættes sambal oelek, mango chutney og presset hvidløg samt karry og smages til med lidt salt.

Sættes i 225 grader C varm oven i 20-25 min.

Serveres med løse ris, helst vilde ris.

Tips:

Sådan som retten tilberedes kan børn godt være med, det er kun hvis man putter mere karry, mango chutney eller sambal oelek, at det bliver for stærkt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (21 stemmer)

Opskriften er vist 25985 gange,
og udskrevet 474 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rikke  -  2008-09-06 09:50:44
Jeg brugte rød karry istedet for samba oelek. Blev super god - men en god ide, at lave mere sauce.


Allan  -  2008-01-17 17:37:29
Det ER en rigtig god idé at øge alle ingedienser i flødeskummet (forholdsmæssigt) for at få mere af den lækre sauce der dannes. Der kan med fordel tilføjes 1 (skrællet) squash i tern ovenpå kyllingen (der iøvrigt også kan erstattes af 600 gr. kalkunbryst)og som tilbehør kan peanuts og flutes varmt anbefales. Og så vil jeg give rette 10 min mere i ovnen.


Janne  -  0000-00-00 00:00:00
Mums, den her ret er bare lækker og syndig. Den skal prøves!


anonym  -  0000-00-00 00:00:00
dette er en herlig ret man kan få lyst til at spise den hele tiden