Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Honning/lime marineret vildsvinesteg

Honning/lime marineret vildsvinesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinebov

Ukendt oprindelseslandKilde : Lunebjerggård

Indsendt :





Ingredienser:
1.5-2 kg.vildsvinesteg (f.eks. bov)
0.5 dl.lime juice
0.5 dl.vegetabilsk olie
0.5 tsk.groft kværnet peber
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.kommen
0.125 tsk.cayennepeber
2 spsk.honning
1 spsk.Dijonsennep
1-3 fedpresset hvidløg (efter smag)
 


Opskrift:

Bland alle ingredienserne (undtagen kødet) i en skål. Stik i kødet med en gaffel og mariner det i blandingen i mindst 4-5 timer (helst natten over).

Steges i et fad med låg ved 160° - beregn stegetiden til 45 minutter pr. ½ kg og hæld jævnligt marinaden over. Lige inden servering jævnes marinaden med 1½ spsk. mel blandet med koldt vand. Hæld saucen over det udskårne kød, eller server den ved siden af.

Marinaden er iøvrigt velegnet til alle typer vildsvinekød, men brug den forsigtigt (mariner i kortere tid) til finere stykker som ryg og filet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 21987 gange,
og udskrevet 1117 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu