Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildsvineruller med hvidløg

Vildsvineruller med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinetyksteg

Ukendt oprindelseslandKilde : Lunebjerggård

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.benfri tyksteg eller mørbradstykke
4 fedhvidløg
2 spsk.rosiner (kan udelades)
2 spsk.pinjekerner
30 g.kapers
2 spsk.olivenolie
30 g.tomater skrællede udkernede og hakkede
 salt
 peber
1 spsk.persille
 


Opskrift:

Skær vildsvinekødet i skiver og bank dem lidt med en kødhammer.

Hak 2 fed hvidløg meget fint, bland med rosiner, pinjekerner og kapers. Læg en lille smule af denne blanding på hver skive kød og rul herefter disse sammen. Bind med farveløs tråd.

Brun resten af hvidløgene i olien og tag dem af. Tilsæt kødrullerne, brun på alle sider, tilsæt tomaterne. Smag til med salt og peber og lad rullerne koge ved svag varme i ca. 30 minutter. Tilsæt persille og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7135 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu