Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret vildsvinetyksteg

Marineret vildsvinetyksteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinetyksteg

Ukendt oprindelseslandKilde : Lunebjerggård

Indsendt :





Ingredienser:
1.2-1.5 kg.tyksteg m. ben
 
 Marinade:
1 gulerod skåret i skiver
2 løg skåret i skiver
1 stilkselleri i skiver
1.5 dl.olivenolie
0.5 flaskerødvin
0.5 dl.rødvinseddike
1 bouquet garni
8 enebær
8 hele peberkorn
 


Opskrift:

Start med marinaden: Sauter gulerod, løg og selleri i halvdelen af olien, til de er bløde men ikke brune. Tilsæt vin, vineddike, bouquet garni, enebær og og peberkorn og bring lagen i kog. Lad den simre, til grønsagerne er møre, 15-20 minutter. Tilsæt resten af olien og lad marinaden køle helt af (ellers bliver kødet surt i smagen).

Mariner kødet 1-2 døgn i køleskabet.

Kødet lægges i et ovnfast fad eller en lille bradepande. Marinaden hældes ved, og kødet sættes i ovnen ved 160°. Steger ca. 1½ time - eller til stegetermometeret viser 72°. Kødet tages ud af ovnen og hviler tildækket i 10-15 minutter. Kødet er færdigt, når kødtemperaturen når op på 75°.

Men kødet hviler, sies marinaden og koges ind til sauce. Jævnes med Maizena. Et alternativ er at tage laurbærbladene fra og blende resten af marinaden, som dernæst koges ind til sauce.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10530 gange,
og udskrevet 174 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu