Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinerede Vildsvinekoteletter eller nakkekoteletter

Marinerede Vildsvinekoteletter eller nakkekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekoteletter

Ukendt oprindelseslandKilde : Tviskloster

Indsendt :





Ingredienser:
4 vildsvinekoteletter
 peber
 salt
4 spsk.olie
 
 Marinade:
5 dl.rødvin
1.25 dl.vand
 peber
0.5 tsk.sennep
 
 Sauce:
2 løg
0.5 tsk.rosenpaprika
20 g.smør / margarine
2 spsk.maizenamel
 
 Desuden:
4 halve pærer (fra dåse)
4 tsk.tyttebærsyltetøj
 


Opskrift:

Rør en marinade af rødvin, vand, peber og sennep. Lad koteletterne trække et døgn. Tør kødet af med køkkenrulle og gnid det med peber og salt. Steg koteletterne i olie ca. 6 min. på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme. Hak løgene groft og svits dem på panden. Drys med paprika. Si marinaden og hæld den ved. Jævn saucen med melet, der er rørt ud i lidt vand. Lad pærene dryppe af og varm dem i smør på en pande. Anret koteletterne på et fad, fyld pærerne med tyttebærsyltetøj og læg dem ved siden af. Hæld lidt af saucen ved. Vildsvinekoteletterne serveres med kartoffelkroketter eller hasselbagt og resten af saucen i en skål.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13219 gange,
og udskrevet 378 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu