Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krybskyttegullasch

Krybskyttegullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin

Ukendt oprindelseslandKilde : Tviskloster

Indsendt :





Ingredienser:
750 g.vildsvinekød af nakke eller bov uden ben
4 enebær
3 hel allehåndefrø
2 spsk.vineddike
10 dl.kærnemælk
100 g.røget flæsk
3 mellemstore løg
2 spsk.olie
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
0.5 tsk.tørrede timian
1 strøget tsk. edelsüss paprika
2 tsk.worcerstershiresauce
4 dl.bouillon
2 strøgne spsk. hvedemel
1.25 dl.tør rødvin
 


Opskrift:

Skær kødet i forholdsvis store fir-kanter, som lægges i en skål. Knus enebærrene, bland dem med alle-hånde, vineddike og kærnemælk og hæld denne blanding over kødet, som marinerer natten over. Så tages kødet op af marinaden og duppes tør. Flæsket skæres i små terninger. Varm olien i en stor gryde ( evt. i en trykkoger ) og smelt flæsketernin-gerne af i den varme olie. Kom så kød, løg, peber, timian, paprika, og worcestershiresauce i gryden og lad det hele brune lidt under omrøring. Hæld bouillonen over, læg låg på gryden og lad gullaschen stå og snurre for middelvarme i godt og vel 60 min. ( 15 min. i trykkoger. ) Rør melet ud i rødvinen, jævn saucen i denne blanding og smag den til med ca. 4 spsk. af den siede kærnemælksmarinade. Hertil passer: Kartoffelmos og / eller rosenkål. Dertil en kraftig rødvin eller øl. Variation: Foruden de øvrige ingredienser tilsættes 30 gr. tørrede skovsvampe, som har stået i blød natten over. Denne mængde svarer til ca. 300 gr. friske svampe. Tørrede svampe kan fåes i visse vildtforretninger og specialforretninger, og de giver retten et ekstra pift.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10843 gange,
og udskrevet 238 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu