Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Albansk lammelever

Albansk lammelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

Oprindelsesland : Albanien

AlbanienIndsendt :



Ingredienser:
5-600 g.lammelever
3-4 løg
1 bundtpersille
 salt
 sort peber
3 spsk.hvedemel
1 tsk.edelsüs-paprika
4 spsk.olie
 
Opskrift:
Løgene pilles og skæres i små stykker. Persillen vaskes, slynges tør og hakkes godt. Begge dele røres godt sammen i en skål med salt og peber og blandingen tildækkes og sættes til side.

Leveren befris og sener og skæres i godt 1 cm. store stykker. Melet blandes med paprikaen i en dyb tallerken og heri vendes leverstykkerne.

Varm olien op på en stegepande og steg leverstykkerne sprøde under hyppig vending i ca. 5 min. Tag panden af varmen, rør løgblandingen i og server retten med det samme.

Hertil passer ristet brød og salat af røde, grønne og gule peberfrugter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (138 stemmer)

Opskriften er vist 32518 gange,
og udskrevet 722 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nanna   -  2018-09-21 19:33:41
Super nemt og velsmagende

KMNissen  -  2015-11-17 19:17:54
Smager helt fantastisk.

Niels Uni  -  2013-10-15 23:21:22
Det faldt virkelig ikke i min smag, alt for meget løg, det overdøver fuldstændig smagen af lever. Det ville værer markant bedre, hvis løgen var puttet på panden før leveren, og stegt blød, så kunne man have tilsat salt og peber og efter, at leveren var stegt, kunne man blande persillen i.

madelskeren  -  2011-07-29 22:44:29
det er simpelthen noget af det bedste i verden! elsker lever. især på denne måde. rå lever er også noget jeg varmt kan anbefale. mmmh. lige noget der går direkte i maven på en. læk -læk - lækkert

Reshat D.  -  2010-03-09 11:34:14
Ja det er virkelig noget der virkelig minder sig om sit eget hjemland.

Susanne  -  2009-11-18 20:01:57
Denne opskrift er skøn-- hvis man også lægger groft hakket rød peber på panden sammen med persille og løg ,når leveren er færdigstegt går det hele op i en højere enhed. uhmmmmmmmmmm ps. steg i 5min. men ikke for høj varme.

oscar  -  2009-03-01 19:45:42
hvis man steger en centimeter tykke lammeleverskiver mere end tre minutter ialt, bliver de knastørre og uinteressante

helle  -  0000-00-00 00:00:00
det lyder rigtig lækkert... vil prøve med kalvelever..... og så servere for min albanske ven.... tak for opskriften...

Reshat  -  0000-00-00 00:00:00
Det er det beste der nogensinde er blevet lavet.