Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildsvine medaljon pocheret i sød brombær saft

Vildsvine medaljon pocheret i sød brombær saft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg

Ukendt oprindelseslandKilde : Lunebjerggård

Indsendt :





Ingredienser:
800 g.vildsvine ryg skåret i medaljoner á 100 g
 
300 g.brombær
60 g.sukker
10 dl.fløde
20-30 kastanier
 


Opskrift:

Brombær, sukker og ½ dl vand stilles sammen varmt i ca. 1 time.

Brun medaljonerne ved kraftig varme, hæld brombærrene over og sæt det ind i en forvarmet ovn på 220°.

Sær et lille kryds i toppen af hver kastanie læg dem alle på salt i en bradepande og bag dem i ovnen, til skallen flækker. Derefter pilles de, ristes på en pande og drysses med sukker.

Når medaljonerne er færdige, monteres brombærsaften med den ½ dl fløde. Server retten med kastanjerne og kartofler, gerne tilberedt lidt spændende.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6916 gange,
og udskrevet 113 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu