Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnstegt vildsvinesteg

Ovnstegt vildsvinesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg

Ukendt oprindelseslandKilde : Lunebjerggård

Indsendt :





Ingredienser:
2000 g.vildsvineryg
1 fedhvidløg
 salt
1 tsk.stødt kommen
 friskkværnet sort peber
1 gulerod
1 persillerod
125 g.knoldselleri
2 løg
30 g.klaret smør
0.5 tsk.stødt allehånde
8 enebær
2.5 dl.kraftig rødvin
5 dl.mørk vildtfond
1 spsk.hvedemel
4 spsk.tør sherry
2 dl.fløde
1 spsk.friskhakket persille
 


Opskrift:

Vildsvineryggen skylles, duppes tør og fedtlaget skæres i ruder. Hvidløget pilles, knuses med salt og blandes med kommen og peber. Vildsvineryggen gnides med krydderblandingen.

Guleroden, persilleroden og sellerien skrælles, løgene pilles og alt skæres i tern. Det klarede smør opvarmes i en stegegryde. Vildsvineryggen brunes deri på fedtsiden. Ovnen forvarmes til 200°. Ryggen vendes, grønsagerne lægges ved siden af, og den steger videre i ca. 5 minutter.

Krydderierne tilsættes. Den åbne stegegryde sættes ind midt i ovnen ved ca. 160°. Efter 30 minutter hældes vinen i gryden og efter yderligere 30 minutter hældes også fonden ved. Kødet simrer yderligere 30 minutter under låg.

Vildsvineryggen stilles varmt. Stegefonden sies. Melet røre op med sherry, og fonden jævnes med blandingen. Simrer ca. 10 minutter under omrøring. Saucen gøres ekstra lækker med fløden, smages til med salt og peber og drysses med persille




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 27854 gange,
og udskrevet 1048 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu