Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildsvin i sur-sød sauce

Vildsvin i sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8-10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg

Ukendt oprindelseslandKilde : Lunebjerggård

Indsendt :





Ingredienser:
2.5-3 kg.vildsvinefilet
1 dl.vineddike
5 dl.rødvin
1 hakket gulerod
1 stilkbladselleri
1 laurbærblad
1 kvisttimian
1 spsk.chilipeber
8 kryddernelliker
2 hakkede løg
4 spsk.smør
2 spsk.bitter kakao
1 spsk.sukker
100 g.tørrede svesker (blødgjorte og hakkede)
2 spsk.revet appelsinskal
1 spsk.rosiner
1 spsk.pinjekerner
 salt
 


Opskrift:

Tilbered marinaden ved at koge vineddiken og rødvinen sammen med laurbærbladet, timian, chilipulver, kryddernelliker, 1 hakket løg, guleroden og bladsellerien. Hæld marinaden i en stor gryde og lad den afkøle helt. Tilsæt vildsvinefileten og mariner den i 48 timer.

Hak det andet løg og brun i smørret, tilsæt derefter kakao, sukker, svesker, revet appelsinskal, rosiner og pinjekerner. Koges et par minutter, hvorefter vildsvinekødet tilsættes. Koges videre for lav varme i 1 times tid.

Den siede marinade tilsættes sammen med salt, og der koges videre indtil kødet er meget mørt og saucen jævnet. Server med majsbrød, kartofler eller kartoffel gnocchi.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7522 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu