Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydret vildsvinesteg med bourbonsauce

Krydret vildsvinesteg med bourbonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg

Ukendt oprindelseslandKilde : Lunebjerggård

Indsendt :





Ingredienser:
2-2.5 kg.vildsvineryg -bov eller -kølle uden ben
1 tsk.timian
1 tsk.oregano
1 spsk.rosmarin
2 spsk.olivenolie
2 dl.kyllingebouillon
1 dl.vand
1 spsk.usaltet smør
2 spsk.hvedemel
0.5 dl.hakkede forårsløg
1 lille hakket løg
1 stort fed presset hvidløg
2 tsk.groft salt
 Bourbon whisky efter smag (vi bruger selv ca. 1 dl)
 


Opskrift:

Bland alle tørre ingredienser med olien i en lille skål. Gnid stegen med blandingen. Tildæk og stil i køleskabet natten over.

Steg utildækket i en 160° varm ovn i 50-60 minutter - eller til stegetermometeret viser 72°.

Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile let tildækket i 10-20 minutter (når stegetermometeret viser 75°, er stegen færdig).

Mens stegen hviler, tilsættes stegeskyen bouillon, bourbon og vand og koges et minuts tid i en sauterpande eller gryde. Hæld over i en skål. Smør og mel blandes nu i gryden. Kog jævningen 3 minutter ved medium til lav varme - pisk hele tiden. Under fortsat pisken tilsættes bouillonblandingen fra før. Det hele bringes i kog, hvorefter forårsløg tilsættes. Lad det simre nogle minutter og jævn yderligere med Maizena, hvis det er nødvendigt.

Skær kødet i 1 cm tykke skiver og server med saucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12171 gange,
og udskrevet 657 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu