Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold Kaviarsauce

Kold Kaviarsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Stenbiderrogn rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
1 dl. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Creme fraiche og mayonaise røres sammen samges til med salt og citronsaft, hvorefter kaviaren vendes i bliver beder hvis den for lov til at trække lidt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7866 gange,
og udskrevet 127 gange.


Energi:
KJ total 7056 (1680 kcal)
KJ pr. Portion 7056 (1680 kcal)
Vægt ialt 700 gram
Vægt pr. Portion 700 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1008 KJ (240 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 23.7 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu