Kold Kaviarsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
4 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Stenbiderrogn, rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
1 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 7056 (1680 kcal)
KJ pr. Portion 7056 (1680 kcal)
Vægt ialt 700 gram
Vægt pr. Portion 700 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1008 KJ (240 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 23.7 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)