Pisk fløden stiv sammen med sukker og vanillesukker. Blend ribsene og rør dem i fløden.
Udblød husblads i koldt vand i 5 min. Varn grenadinen op og smelt husbladsen. Når væsken er afkølet en smule blandes den i ribs-fløde-massen.
Tilsæt mascarpone og rør blandingen glat.
Fordel et lag i bunden af en rektangulær form med høje kanter. Læg et lag Ladyfingers ovenpå massen. Fortsæt med at veksle mellem ribs-fløde-masse og Ladyfingers.
Lad formen stå overdækket i køleskabet i nogle timer, gerne natten over, før servering.
Pynt med ribs inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 52626 gange, og udskrevet 827 gange.
Energi:
KJ total 18400 (4381 kcal)
KJ pr. Pers. 3066 (730 kcal)
Vægt ialt 1355 gram
Vægt pr. Pers. 225 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1357 KJ (323 kcal) Protein 3.4 gram Fedt 30.9 gram Kulhydrat 9.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Grete - 2012-06-16 16:46:50 Den er supernem og god. Ribs er ikke altid så nemme at komme af med.
Dog vi jeg sige, at mængden er til 10 personer!!
Sanne - 2010-08-12 09:25:11 Kan man bruge frosne ribs?
mona - 2009-07-25 09:41:13 denne dessert har jeg lige serveret for mine fødselsdagsgæster og den er absolut til ug+ og ikke særlig besværlig at lave
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider