Ribsguf næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Ribs, friske 1 dl. ribbede ribs vejer ca. 70 gram.
   
4 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2 spsk. Grenadine 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 21 gram
1 dl. 140 gram
   
500 gram Mascarpone Mascarpone er en mild, cremet friskost lavet af creme fraiche og fløde, har konsistens som creme fraiche 38%
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Savoiardi (Ladyfingers) En pakke Savoiardi indeholder gerne 200 g. og 24 stk
Et stk vejer 8.3 gram
   
  Pynt:
Ribs, friske 1 dl. ribbede ribs vejer ca. 70 gram.
Mynte, frisk
   
Energi:
KJ total 18358 (4370 kcal)
KJ pr. Pers. 3059 (728 kcal)
Vægt ialt 1353 gram
Vægt pr. Pers. 225 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1356 KJ (322 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 31.0 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)