Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helleflynder krebinetter med ærter bonne-femme

Helleflynder krebinetter med ærter bonne-femme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Helleflynder krebinetter med ærter bonne-femme, billede 4 Helleflynder krebinetter med ærter bonne-femme, billede 1 Helleflynder krebinetter med ærter bonne-femme, billede 2 Helleflynder krebinetter med ærter bonne-femme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Krebinetter:
500 gram Helleflynderfilet
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Kapers
1 spsk. Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
lidt Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Ærter bonne-femmes:
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Perleløg, dybfrost
500 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Pynt:
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   


Opskrift:

Krebinetter:
Hak fisken på kødhakkeren med hulstørrelse på omkring 8 mm eller med en stor kniv. Bland salt, friskkværnet sort peber, finthakket kapers, finthakket løg, hakket dild og lidt citronsaft i. Lad det trække på i køleskabet ca. 1/2 time.

Form 4 fiskebøffer og steg dem på en slip-let-pande i olivenolie til de er gyldne på begge sider, 2-3 min. pr. side.


Ærter bonne-femmes:
Bacon skæres i tern som ristes let sammen med smør og perleløg. Ærterne tilsættes og varmes godt igennem. Til slut vendes den strimlede salat i, og smager til med salt og peber.

Serveres med kogte kartofler, citronbåd og dildkviste til pynt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8433 gange,
og udskrevet 55 gange.


Energi:
KJ total 9577 (2280 kcal)
KJ pr. Pers. 2394 (570 kcal)
Vægt ialt 2344 gram
Vægt pr. Pers. 586 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu