Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sommerkalkun

Sommerkalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ellen Bilde

Indsendt :





Ingredienser:
1 kalkunbryst
 havens krydderurter
5 cm.rød snackpeber
0.5 tsk.chilipulver
1 tsk.citronpeber
1 dl.madolie
 groft salt
 


Opskrift:

Bland i en plasticpose en marinade af 1 dl olie, 3 spsk. finthakkede krydderurter (fx alm. timian, citrontimian, oregano, persille, citronmelisse, dild), 2 spsk. finthakket rød snackpeber, ½ tsk. cilipulver og 1 tsk. citronpeber. Læg kalkunbrystet i posen og ælt marinaden godt ind i kødet. Lad det trække i køleskabet 4-6 timer.

Hæld olien fra og læg kalkunbrystet i ildfast fad, drys med groft salt. Brunes ved 250 grader C i ca. ½ time, hvorefter der hældes lidt vand ved. Steges videre til stegetermometret viser ca. 85 grader C.

Tips:

Serveres med hasselbackkartofler og "gammeldags" grøn salat med flødedressing og jordbærskiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7915 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu