Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kløverstuvning

Kløverstuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.kløverblade
200 g.spinatblade
40 g.smør
30 g.hvedemel
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rens de grønne blade og damp dem møre i en gryde i 5-6 minutter. Smelt smørret i en gryde og drys melet over. Når melet er opsuget af smørret, spædes med kogende vand (ca. 4 dl), og de dampede blade røres forsigtigt i. Der smages til med krydderier før servering. Denne stuvning kan serveres på ristet brød med hytteost, en skive skinke eller hårdkogte æg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4485 gange,
og udskrevet 62 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Christina  -  0000-00-00 00:00:00
Kan man bruge skvalderkål eller bladbede i stedet for spinat?