Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gederams med skinke i maj

Gederams med skinke i maj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
20 gederamsplanter
200 g.skinke i tern
6 skiverristet brød
6 æggeblommer
 


Opskrift:

Gederamsskuddene skylles, og rodstykkeme samt den træede del af stænglen skrælles med en urtekniv. Skuddene dampes 10-12 minutter og tages op med hulske. På et fad lægges de smurte stykker ristet brød, og gederams fordeles på dem. Skinketern lægges over og til slut en æggeblomme på hver (brug pasteureserede æg i disse Salmonella-tider).







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8932 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kokken  -  0000-00-00 00:00:00
Det lyder godt men jeg synes også der skulle ost med