Kalkun/Bacon-ret

Kalkun/Bacon-ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Anni

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
900 g.kalkunbryst
1 pk.kalkunbacon
2-4 porre
4-6 store gulerødder
 Hønsekødsbouillon
 vand
 timian
 salt
 peber
500-750 g.Pasta penne
 
 Jævning:
 evt.kaffefløde 9%
 
Opskrift:
Bacon i tern svitses, kalkunbryst i tern svitses med. Derefter tilsættes gulerødder i skiver og porre i skiver og svitses med. Tilsæt timian, salt og peber. Vand og hønsebouillon tilsættes. Retten småkoger i 20-25 min.

Imens koges pastaen. Retten jævnes evt. med kaffefløde 9 %, og lige inden servering tilsættes pastaen i retten.

Tips:

Servere evt. brød/flutes til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 11773 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-22 14:59:13
Der mangler noget basilikum? xP