Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun/Bacon-ret

Kalkun/Bacon-ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Anni

Indsendt :





Ingredienser:
900 g.kalkunbryst
1 pk.kalkunbacon
2-4 porre
4-6 store gulerødder
 Hønsekødsbouillon
 vand
 timian
 salt
 peber
500-750 g.Pasta penne
 evt.kaffefløde 9 % til jævning
 


Opskrift:

Bacon i tern svitses, kalkunbryst i tern svitses med. Derefter tilsættes gulerødder i skiver og porre i skiver og svitses med. Tilsæt timian, salt og peber. Vand og hønsebouillon tilsættes. Retten småkoger i 20-25 min.

Imens koges pastaen. Retten jævnes evt. med kaffefløde 9 %, og lige inden servering tilsættes pastaen i retten.

Tips:

Servere evt. brød/flutes til retten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9510 gange,
og udskrevet 257 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rasmus  -  2007-05-22 14:59:13
Der mangler noget basilikum? xP