Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dyrekoteletter af sommerbuk

Dyrekoteletter af sommerbuk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 dyreryg
 salt
 friskkværnet peber
 evt.lidt knust enebær
 
 kartofler
 tomater
 små sommerløg
 gulerødder
 spinat
 evt.basilikum
 portvin
 


Opskrift:

Fjern først de 2 mørbrad som sidder på undersiden af dyreryggen. Dem kan du stege eks. i rosmarin og server med en vildt skysauce samt nye kartofler. Hug og skær dyrekoteletter ud af dyreryggen. (Det er bedst hos slagteren, eller du kan save med kødsav medens der er frost i ryggen). De resterende ben og kødstumper koger / steger du af til en vildtfond der skal bruges til saucen. Brun koteletterne som er krydret med friskkværnet salt og peber samt evt. lidt knust enebær. Herefter steges de i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 10‑12 min. Pak dem ind så de kan trække 5‑10 min. I medens har du kogt nye danske kartofler. Blancher et par solmodne tomater i kogende vand så skindet kan løsnes, herefter skæres tomaterne i både, og fjern kærnerne. Pil små sommerløg og blancher dem, lad toppen sidde. Nye gulerødder blancheres ganske kort. Fjern stænglerne fra langbladet spinat og blancher dem ganske kort. Vildtfonden jævnes og smages til evt. basilikum samt portvin eller lidt rend~ in. Hertil kan kun drikkes en god rødvin.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9905 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu