Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sommerbukfilet med agurkesalat, cherrytomater og vildtsky

Sommerbukfilet med agurkesalat, cherrytomater og vildtsky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
350 g.filet af sommerbuk i 4 medailloner
 olie til stegning
 salt
 peber
2 dl.vildtbouillon
 maizena
0.5 tsk.sukker
1 fedhvidløg
250 g.cherrytomater
100 g.champignon i kvarter
1 knsp.tørret timian
0.5 agurk
0.5 dl.eddike
0.5 dl.sukker
 salt
 friskkværnet peber
350 g.små nye kartofler
25 g.smør
0.5 tsk.rosmarin
 


Opskrift:

Agurken skæres i tynde skiver og drysses med salt. Trækker 20 min. og vrides. Eddike, sukker, salt og peber piskes sammen og heri lægges agurkeskiverne. Fileten afpudses for sener og skæres i 4 lige store stykker. Stilles på højkant og trykkes let med håndroden. Steges i olie til de er gyldne ca. 6-8 min på hver side. Trækker herefter yderlige et lunt sted i ca. 8 min. I samme pande steges champignon og tomater med sukker, hvidløg og timian i ca. 2 minutter. Vildtbouillonen koges op og jævnes med maizena. Smages til med salt og peber. Kartoflerne koges møre og afdryppes. Steges gyldne sammen med rosmarin. Drysses med salt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8839 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu