Sommerbukfilet med cherrytomater og vildtsky

Sommerbukfilet med cherrytomater og vildtsky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.filet af sommerbuk i 4 medailloner
 olie til stegning
 salt
 peber
2 dl.vildtbouillon
 maizena
0.5 tsk.sukker
1 fedhvidløg
250 g.cherrytomater
100 g.champignon i kvarter
1 knsp.tørret timian
 
 Agurkesalat:
0.5 agurk
0.5 dl.eddike
0.5 dl.sukker
 salt
 friskkværnet peber
 
350 g.små nye kartofler
25 g.smør
0.5 tsk.rosmarin
 
Opskrift:
Agurken skæres i tynde skiver og drysses med salt. Trækker 20 min. og vrides. Eddike, sukker, salt og peber piskes sammen og heri lægges agurkeskiverne.

Fileten afpudses for sener og skæres i 4 lige store stykker. Stilles på højkant og trykkes let med håndroden. Steges i olie til de er gyldne ca. 6-8 min på hver side. Trækker herefter yderlige et lunt sted i ca. 8 min.

I samme pande steges champignon og tomater med sukker, hvidløg og timian i ca. 2 minutter.

Vildtbouillonen koges op og jævnes med maizena. Smages til med salt og peber. Kartoflerne koges møre og afdryppes. Steges gyldne sammen med rosmarin. Drysses med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 11239 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu