Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Carpaccio af marineret grillet sommerbuk med plukkede salater og parmesanflager

Carpaccio af marineret grillet sommerbuk med plukkede salater og parmesanflager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 stykke filet af buk eller udbenet kølle
2 dl.rødvin
2 dl.appelsinsaft
1 stjerneanis
25 g.rørsukker
 lidtgod salat
 lidtgod parmesan
 


Opskrift:

Kog de fire første elementer op og køl af. Puds kødstykket af, brun på grill og krydr. Hæld marinaden over kødet og mariner et døgn. Skær tynde skiver og læg på tallerken så skiverne dækker hinanden. Pensel evt. med lidt god olivenolie.

Vend salaten i vinaigrette (evt. hvid balsamico og olie) og læg en lille håndfuld på midten. Brug tyndskræller for at få lange flager af parmesan til at drysse på.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15766 gange,
og udskrevet 327 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karen  -  2014-01-23 15:09:17
Kødet bliver særdeles godt ved at udelade grilningen og blot lade syren i rødvin og appelsiner gøre arbejdet. Lægge i fryseren ½ time inden udskæringe, så skiverne kan skæres tyndt.