Steg af dansk sommer buk i salvie og serano skinke

Steg af dansk sommer buk i salvie og serano skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.sommerbuk. Kølle eller ryg filet afpudset
6 skiverserano skinke
0.5 bdt.Salvie
 
 Spicy tomatkompot:
6 tomater
2 spsk.Sukker
0.5 dl.Balsamicoeddike, hvid
1 dl.Tomatjuice
2 fedhvidløg
0.5 rød chili
1 lille stykke ingefær
 
 Stegte anis svampe:
20 anis svampe
1 kvistanis isop
8 små gulerødder
 
Opskrift:
Salvien balancers og kommes i isvand hvorpå det af dryppes. Læg serano skinken ud på et stykke film herpå kommes de afdryppede salvie blade herefter Sommer bukken, rulles nu stramt.

Filmen fjernes og bukken steges nu i en 180 grader C varm ovn i ca. 10-15 minutter alt efter størrelse på kødet hviler inden ud skæring.

Spicy tomatkompot:
Tomaterne balancers og skind og kerner fjernes. Skind og kerner koges op med tomat juicen, sukkeret caramiliceres og tilsæt hvid balsamico eddike Og den sigtede tomat juice, denne væske hældes nu over tomaterne, som er i et ildfast fad kom hvidløg, chili og ingefær i, ingefæren skal være i store stykker så det nemt kan fjernes igen. Kom stanniol på og bages nu i ovnen ved 150 grader i 1 time. Fjern ingefæren og sigt væsken fra. de bagte tomater blendes med chili og hvidløg, kommes tilbage i tomat juicen og koges ind til det halve, krydres med salt og peber, evt. mere chili.

Anissvampe:
Gulerødderne dampes i let saltet vand, svampene halveres og steges, krydres med anis isop.

Serveres med nye små kartofler og rødvins sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 12567 gange,
og udskrevet 262 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu