Sommerbuk med sommerkål og ærter

Sommerbuk med sommerkål og ærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kølle ca. 2 kg. - udbenet evt. delt i muskler
 
0.5 dl.balcamicoeddike
1 l.kalve eller vildtbouillon
 timian
 hvidløg
 selleri
 gulerødder
1 spidskål fint snittet
1 håndfuld bælget ærter
 
Opskrift:
Kødet krydres med salt og peber - brunes på en pande og steges færdig i ovnen v. 150 gr. i 8-18 min. Kødet skal virke fast men ikke hårdt. Kerne - temp. ca. 48 gr. Hvis køllen steges hel: Brun køllen v. 220 gr i i 15 min. Derefter ca.20 min. pr. kg. - lad køllen trække min. 30 min. Panden steges af m. urterne i 5 min. Balcamicoen kommes på og koges næsten væk. Tilsæt bouillon og reducer til 3 dl. Monter m. smør og smag til. Serveres m. nye danske kartofler.

Sommerkålen snittes og sauteres i smør - en smule vand kommes ved - dampes mør under låg. Inden kålen er færdig, tilsættes ærterne - smages til - tilsæt evt. perleløg samt hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 11705 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu