Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sommerbuk med sommerkål og ærter

Sommerbuk med sommerkål og ærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kølle ca. 2 kg. - udbenet evt. delt i muskler
 
0.5 dl.balcamicoeddike
1 l.kalve eller vildtbouillon
 timian
 hvidløg
 selleri
 gulerødder
1 spidskål fint snittet
1 håndfuld bælget ærter
 


Opskrift:

Kødet krydres med salt og peber - brunes på en pande og steges færdig i ovnen v. 150 gr. i 8-18 min. Kødet skal virke fast men ikke hårdt. Kerne - temp. ca. 48 gr. Hvis køllen steges hel: Brun køllen v. 220 gr i i 15 min. Derefter ca.20 min. pr. kg. - lad køllen trække min. 30 min. Panden steges af m. urterne i 5 min. Balcamicoen kommes på og koges næsten væk. Tilsæt bouillon og reducer til 3 dl. Monter m. smør og smag til. Serveres m. nye danske kartofler.

Sommerkålen snittes og sauteres i smør - en smule vand kommes ved - dampes mør under låg. Inden kålen er færdig, tilsættes ærterne - smages til - tilsæt evt. perleløg samt hakket persille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9235 gange,
og udskrevet 138 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu