Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kaviarsauce

Kaviarsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.usaltet smør
1 dl.hvidvinseddike
2 dl.hvidvin
3 hakkede skalotteløg
1 dl.lammefond
 revet peberrod efter smag
 citronsaft
25 g.kaviar
 


Opskrift:

løgene sauteres i 1 spsk. af smørret. Eddike tilsættes og koges næsten væk. Vinen tilsættes og koges halvt væk. Lammefond tilsættes og koges godt igennem.

Lige før servering piskes resten af smørret koldt i den varme, men ikke kogende, sauce i små klumper. Der smages til med citronsaft og revet peberrod, og kaviar tilsættes til sidst




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7297 gange,
og udskrevet 92 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu