revet peberrod efter smag revet peberrod efter smag
citronsaft citronsaft
25
g.
kaviar25 g. kaviar
Opskrift:
løgene sauteres i 1 spsk. af smørret.
Eddike tilsættes og koges næsten væk.
Vinen tilsættes og koges halvt væk.
Lammefond tilsættes og koges godt igennem.
Lige før servering piskes resten af smørret koldt i den varme, men ikke kogende, sauce i små klumper.
Der smages til med citronsaft og revet peberrod, og kaviar tilsættes til sidst
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8098 gange, og udskrevet 102 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider