Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champagnegele

Champagnegele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertgele

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Champange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
230 g.sukker
1 dl.vand
10 bladehusblas
1 flaskechampagne/mousserende vin
 
 Til pynt:
 Kronblader av nyperoser
 Druer
 Sølvkugler eller andet
 


Opskrift:

Kog vand og sukker til sukkeret er opløst. Set til side og tilsæt blødgjort husblas. Afkøl og bland champagne i. Fyld 1 cm i hvert glas. Lad det stivne, og læg pynten på. Fyld et stykke op og la det stivne. Pynt evt. mere. Gentag til geleen er som du ønsker den. Sæt i køleskab og server den kold til dessert.

(rækker til ca. 8 glas).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15357 gange,
og udskrevet 139 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
nyperoser er formentlig rosenblade, altså de farvede blomsterblade.