Lammekoteletter med Ratatui
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Begynd med ratatouillen:
Skær squashene i skiver, auberginen i store terninger og løg og peberfrugter i skiver. Svits alle grøntsagerne i olien i en gryde. Kom de flåede tomater og vinen i og tilsæt knuste hvidløgsfed, timian, salt og peber. Lad det snurre under låg i 25-30 min. eller længere, hvis man ønsker grøntsagerne mere kogt til mos. Krydr lammekoteletterne og steg dem i smør og olie på en pande, de skal have et par min på hver side. |
|
Opskriften er vist 27710 gange,
og udskrevet 804 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer mig!!! - 2008-09-19 16:30:38 opskriften er nem og det smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne