Kalkun i paprika med bacon

Kalkun i paprika med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Oprindelsesland : Færøerne

FærøerneIndsendt af : Birgith Thomsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kalkunkød
50 g.margarine
100 g.bacon
1 stor løg
 salt
 peber
1 spsk.paprika
2.5 dl.piskefløde
250 g.champignoner
 
Opskrift:
Kalkunkødet skæres i terninger og brunes i fedtstoffet i en gryde. Tag dem op og steg bacon og løg skåret i tynde både i det samme fedtstof. Læg kødet tilbage i gryden og drys med salt peber og paprika over. Rør godt rundt og hæld fløden på. Læg låg på og lad retten stå og simre i 20 min. Rør af og til.

Rens og halver champignonerne hæld dem i retten og lad dem koge med et par minutter. Smag retten til med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 32313 gange,
og udskrevet 806 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg synes det er bedre at riste champignon før fløden kommes i