Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun i paprika med bacon

Kalkun i paprika med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Oprindelsesland : Færøerne

FærøerneIndsendt af : Birgith Thomsen

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.kalkunkød
50 g.margarine
100 g.bacon
1 stor løg
 salt
 peber
1 spsk.paprika
2.5 dl.piskefløde
250 g.champignoner
 


Opskrift:

Kalkunkødet skæres i terninger og brunes i fedtstoffet i en gryde. Tag dem op og steg bacon og løg skåret i tynde både i det samme fedtstof. Læg kødet tilbage i gryden og drys med salt peber og paprika over. Rør godt rundt og hæld fløden på. Læg låg på og lad retten stå og simre i 20 min. Rør af og til.

Rens og halver champignonerne hæld dem i retten og lad dem koge med et par minutter. Smag retten til med salt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (20 stemmer)

Opskriften er vist 26424 gange,
og udskrevet 732 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Steen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg synes det er bedre at riste champignon før fløden kommes i