Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Sursteg

Sursteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hestekød - Hestekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
650 g.hestemørbrad, filet eller inderlår
6-8 skiverrøget spæk
1 tsk.salt
0.125 tsk.peber
0.25 tsk.allehånde
0.125 tsk.nelliker
50 g.margarine
5 dl.vand eller suppe
1.5 dl.eddike
 sukker
 syltede perleløg
 syltet agurk eller asie
3-4 spsk.hvedemel
 


Opskrift:

Kødet tørres rent. Spækskiverne bankes flade, vendes i en blanding af alle krydderierne og bindes fast om kødstykket. Kødet brunes hurtigt i margarine på alle sider. Resten af krydderierne drysses over. Suppe og eddike skænkes på. Kødet mørner under låg over svag varme i ca. 45 min. Kødet vendes engang midt i stegetiden. Skyen tilsættes syltede perleløg og skiver af agurk eller strimler af asie. Den smages til sursød, jævnes og farves evt. med kulør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9760 gange,
og udskrevet 229 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu