hestemørbrad, filet eller inderlår 650 g. hestemørbrad, filet eller inderlår
6-8
skiver
røget spæk 6-8 skiver røget spæk
1
tsk.
salt 1 tsk. salt
0.125
tsk.
peber 0.125 tsk. peber
0.25
tsk.
allehånde 0.25 tsk. allehånde
0.125
tsk.
nelliker 0.125 tsk. nelliker
50
g.
margarine 50 g. margarine
5
dl.
vand eller suppe 5 dl. vand eller suppe
1.5
dl.
eddike 1.5 dl. eddike
sukker sukker
syltede perleløg syltede perleløg
syltet agurk eller asie syltet agurk eller asie
3-4
spsk.
hvedemel3-4 spsk. hvedemel
Opskrift:
Kødet tørres rent. Spækskiverne bankes flade, vendes i en blanding af alle krydderierne og bindes fast om kødstykket. Kødet brunes hurtigt i margarine på alle sider. Resten af krydderierne drysses over. Suppe og eddike skænkes på. Kødet mørner under låg over svag varme i ca. 45 min. Kødet vendes engang midt i stegetiden. Skyen tilsættes syltede perleløg og skiver af agurk eller strimler af asie. Den smages til sursød, jævnes og farves evt. med kulør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 10433 gange, og udskrevet 238 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider