Fintskåret gedekølle med bambusskud

Fintskåret gedekølle med bambusskud, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gedekød - Gedekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.fintskåret gedekølle eller anden udskæring
80 g.rød peber karry
1 fedhvidløg
250 g.tamater/sojasauce
 salt
 peber
100 g.bambusskud
150 g.nudler
 
Opskrift:
Gedekødet snittes fint og krydres før det steges. Bambusskud og peber snittes og tilsættes. Blandes herefter med tomat/soyasauce. Nudlerne koges. Kødet anrettes på nudlerne og snittet hvidløg strøes på.





karakterer:
Opskriften er vist 10651 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu