fintskåret gedekølle eller anden udskæring 800 g. fintskåret gedekølle eller anden udskæring
80
g.
rød peber karry 80 g. rød peber karry
1
fed
hvidløg 1 fed hvidløg
250
g.
tamater/soyasauce 250 g. tamater/soyasauce
salt salt
peber peber
100
g.
bambusskud 100 g. bambusskud
150
g.
nudler 150 g. nudler
Opskrift:
Gedekødet snittes fint og krydres før det steges.
Bambusskud og peber snittes og tilsættes.
Blandes herefter med tomat/soyasauce.
Nudlerne koges.
Kødet anrettes på nudlerne og snittet hvidløg strøes på.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 9064 gange, og udskrevet 210 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider