Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefist i fad

Hellefist i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Magdalene Heilmann

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.hellefisk eller ørred
500 g.kartofler
500 g.suppeurter
200 g.rejer
 
 Sauce:
5 dl.piskefløde
2 dl.mælk
200 g.hakket ost
2 fedhvidløg
1 tsk.hvid peber
2-3 tsk.salt
100 g.krydderurter nr. 8
 


Opskrift:

Fjern fiskeben. Hak kartofler som kartoffelskiver og læg dem i fad. Derefter lægges fiskene oven på kartoffelskiver. Bland suppeurter og rejer.

Piskefløde og mælk småkoges og smeltes osten i. Bland de øvrige ingredienser og saucen tilsættes til fiskeblanding.

200 grader C i 45-60 min.

Tips:

Man kan også godt bruges laks.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10961 gange,
og udskrevet 192 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Doris   -  2012-09-20 14:39:42
Hvad er krydderurter nr. 8 ?


Lars  -  2011-11-17 18:18:31
man kan med fordel svitse grøntsagerne på panden først. Husk at salte og krydre med herbes de provence hvis man ikke har det 8. krydderi.