Valnøddebøffer

Valnøddebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 løg
1.5 dl.hakket sellerirod
0.5 laurbærblad
1 fedhvidløg
1 tsk.løg el. hvidløgspulver
0.75 tsk.basilikum
0.75 tsk.havsalt
1 tsk.Trocomare urtesalt
0.75 tsk.veg. bouillon
1 dl.vand
150 g.valnødder
3.5 dl.brødrasp
3 spsk.maizena majsstivelse
 
Opskrift:
Valnødderne males og blandes med brødsmulerne. Løg og selleri koges sammen med krydderurter og salt. Blandingen kan evt. blendes efter at den er kogt. Alt blandes til en fast, jævn fars. Formes til runde, 1 cm. tykke bøffer. Steges på teflonpande ved forholdsvis lav varme til de får en brunlig overflade.

Tips:

Kan også bruges: i pitabrød som pålæg på rugbrød i stedet for kød til sovs, kartofler, rødkål etc.


karakterer:
Opskriften er vist 12308 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

monica  -  2009-03-16 14:50:50
Hvor mange personer er det til ?

os  -  0000-00-00 00:00:00
det lyder bare lækkert... og det smager også sådan....