Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Vinhandlerens gedekoteletter

Vinhandlerens gedekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Gedekød - Gedekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 gedekoteletter
1 flaskerødvin eller Gedevinen
 Timian
200 g.skalotteløg
 Smør
1 spsk.hvedemel
1/2 dl.fløde
1  knoldselleri
 Mælk
 Raps
 dild
 salt
 peber
 


Opskrift:

Koteletterne lægges i et fad og tilsættes 1/2 flaske rødvin med knuste peberkorn og timian. Koteletterne trækker et par timer, for at vinen trænger ind i kødet.

Skalotteløg hakkes og brunes i smør. Derefter blendes de med mel og fløde. Kog knoldselleri i vand og mælk og lad det dryppe af. Del sellerien i 4 dele og halver dem. Selleriene ristes på en pande.

Vend koteletterne i raps tilsat salt og peber. Steg dem ca. 3 minutter på hver side. Koteletterne anrettes på hvert sit stykke selleri. De blendede skatteløg hældes over koteletterne og pyntes med dild.

Kog panden af med rødvin og server dette som sauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6723 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tue Lütken  -  2014-01-06 16:00:41
Forunderligt, at 'vinhandleren' ikke ved at 'raps' er noget bonden dyrker på sin mark, til gul glæde for ham selv og for forbipasserende og rapsolien, især; "RASP" derimod er raspet/knust lyst brød til brug for panering, og fyld i hakket kød, fars og mors glæde. Jeg prøver opskriften alligevel - og håber at sandheden skal findes hos børn og 'ordblinde'; Den lyder meget fornuftig.